Elitaş: 19 yıldır terazi şaşmadı! 2023 yılında da terazi ağır basacak, yine iktidar olacağız!

AK Partili Elitaş: Her sandıkta vatandaşımızla ibralaştık. 2023'ten itibaren de devam ettirmeye çalışıyoruz...

Elitaş: 19 yıldır terazi şaşmadı! 2023 yılında da terazi ağır basacak, yine iktidar olacağız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Meclis’te yaptığı konuşmada, “Bugün Türkiye'nin geldiği konumda başarılarını inşa ederek ortaya koyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarını tarihte önemli bir şekilde ifade edecekler ve anacaklardır. Yaptığımız icraatları bunlar nasıl yapmış diye değerlendirme imkânı bulacaklardır. İnşallah, inanıyorum, ümit ediyorum, Haziran 2023 tarihinde önümüze gelecek sandıkta bugüne kadar olduğu gibi yine, milletimiz Cumhur İttifakı’yla birlikte bizi iktidara taşıyacaktır” dedi.
“HER SANDIKTA VATANDAŞIMIZLA İBRALAŞTIK, 2023’TEN İTİBAREN DE DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”
“Biz yirmi bir yıllık AK Parti iktidarı döneminde fayda-maliyet analizini en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz, bunu milletimiz de gördü, onlar da inanıyor” diyen Elitaş, “Niye? 3 Kasım 2002’den itibaren, bugüne kadar kaç tane sandık geldi bilmiyorum milletvekilliği seçimleri, belediye başkanlığı seçimleri, anayasa değişiklikleri, referandumlar, çeşitli sandıklar herhâlde 13-14 tane sandık geldi. Her sandıkta vatandaşımızla ibralaştık. Vatandaşımızın bize olan güvenini olduğu gibi tespit ettik ve onların güvenlerini inşallah aynı şekilde, 2023’ten itibaren de devam ettirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. 
“TARİHİ REKORLAR KIRILDI”
Her şeye rağmen Türkiye ekonomisinin ihracatta tarihi rekorlar kırdığını dile getiren Elitaş, “Bugün ihracattaki yaptığımız tarihi rekorlar, on iki aylık sürede 220 milyar doları aşmış” dedi. Elitaş, “Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekteki büyüme oranı yüzde 22, üçüncü çeyrekte yüzde 7,4, net mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı üçüncü çeyrekte 6,8 puan olmuş. Böylece, gerçekleşen yüksek oranlı büyümenin yüzde 92’si net ihracattan karşılanmış yani bütün zorluklara rağmen, bütün imkânsızlıklara rağmen, lojistik sıkıntılara rağmen hükümetimizin aldığı kararlar çerçevesinde ihracatın önündeki engeller kaldırılarak bizim büyümemizdeki en büyük katkıyı sağlayan unsurlardan birisi olmuş” şeklinde konuştu. 
“ON DOKUZ YILDAN BU TARAFA, GELEN 13 SANDIKTA TERAZİ ŞAŞMADI…”
“AK Parti iktidarının serbest piyasa ekonomisinden vazgeçmeyeceğinin altını çizerek ifade etmek istiyorum” diyen Elitaş, vatandaşın seçimlerde kendilerini yine iktidara taşıyacağını savundu. Elitaş, “Nasıl ki on dokuz yıldan bu tarafa, gelen 13 sandıkta terazi şaşmadıysa, doğru tarttıysa Haziran 2023 yılında yapılacak seçimde de Cumhur İttifakı’nın terazisi yine ağır basacak, iktidara taşıyacaktır” dedi.