Çopuroğlu: Ekip tebdili kıyafetle, müfettiş olarak geziyor

Çopuroğlu: Ekip tebdili kıyafetle, müfettiş olarak geziyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını ve tam saha pres yaptıklarını söyledi. Partinin anket çalışmaları yaptığını fa ifade eden Çopuroğlu, AK Parti genel merkezden gelen ekibin de tebdili kıyafetle müfettiş olarak gezdiğini söyledi.

 

AK Parti yerel seçim hazırlıklarını sürdürüyor.
Hafta sonu İl Danışma Meclisi toplantısında parti temsilcileri iddialı açıklamalarıyla dikkat çekti.
AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, seçim çalışmaları kapsamında tam saha pres yaptıklarını söyledi.
Anket çalışmalarının da yapıldığını kaydeden Çopuroğlu, “Genel merkezden gelen ekip tebdili kıyafetle müfettiş olarak geziyor” dedi.

“TEŞKİLATLARIMIZLA TAM SAHA PRES ÇALIŞIYORUZ”

Çopuroğlu, “Teşkilatlarımızla tam saha pres çalışıyoruz. Teşkilat mensuplarımız ev ev geziyorlar, esnafı ziyaret ediyorlar.  Vatandaşlarımızla irtibat halindeyiz. Bir nevi anket yapıyorlar, varsa şikayetleri dinliyorlar. Partimizin anket konusunda güzel bir geçmişi var. Şehrimizde geçtiğimiz günlerde gelen, başkanlarımızla görüşme talebinde bulunan, halkın ne düşündüğü soran, genel merkez ekibimiz var. Tebdili kıyafetle, müfettiş olarak gezen bir ekibimiz var.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, belediyede göreve geleli 3.5 yıl olduğunu belirterek, bayrağı daha ileriye taşıma hedefiyle çalıştığını söyledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş da “Kayseri, 31 Mart seçimlerine 6 ay önceden hazırlanmış, gazamız mübarek olsun” diye konuştu.

Elitaş,  “İnşallah sadece Kayseri’de değil tüm Türkiye’de yerel seçimleri kazanarak, AK Parti iktidarının kutlu yürüyüşünü 18’inci yılında yeni bir tacı milletimize  hediye edeceğiz” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN