Eğitim Sen saldırıyı kınadı! Öztürk'e destek açıklaması...

Ali İhsan Öztürk'e yönelik saldırıya Eğitim Sen'den tepki...

Eğitim Sen saldırıyı kınadı! Öztürk'e destek açıklaması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali  İhsan Öztürk'e, okul çıkışı yapılan saldırıya tepki gösteren Eğitim Sen Şube Başkanı Sedat Ünsal, 
"Ali İhsan Öztürk'e bu gün Kayseri'de okul çıkışı yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum. Eğitim Sen Kayseri Şubesi olarak geçmiş olsun diyor ve dayanışma içinde olacağımızı bütün kamuoyuna bildiriyoruz" dedi. 

Haber
Eğitim Sen Şube Başkanı Sedat Ünsal, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  TCK Madde 118’de ise “Bir kimseye karşı bir sendikaya üye olmaya veya olmamaya, sendikanın faaliyetlerine katılmaya veya katılmamaya, sendikadan veya sendika yönetimindeki görevinden ayrılmaya zorlamak amacıyla, cebir veya tehdit kullanan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cebir veya tehdit kullanılarak ya da hukuka aykırı başka bir davranışla bir sendikanın faaliyetlerinin engellenmesi halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur” denmektedir. Hürriyetçi Eğitim Sen kurucularından ve hali hazırda genel başkan yardımcısı olan eski Türk Eğitim Sen 2 nolu şube Başkanı Ali İhsan Öztürk'e bu gün Kayseri'de okul çıkışı yapılan bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyor, Eğitim Sen Kayseri Şubesi olarak geçmiş olsun diyor ve dayanışma içinde olacağımızı bütün kamuoyuna bildiriyoruz.
                                                              
.