Efe Gross Market Talas Şubesi Açıldı

Efe Gross Market Talas Şubesi Açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Efe Gross Market Kayseri’deki yatırımlarını sürdürüyor. Kayseri’de 4 şubesi bulunan Efe Gross 3 yeni şubeyi de şehre kazandırmak için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Talas Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

 Efe Gross Market Talas Anayurt Şubesi açıldı. Açılışa,  AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları  Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Market sahibi kardeşler;  Davut Özkaya, Gültekin Özkaya, Mustafa Özkaya ve vatandaşlar katıldı.

 Açılışta konuşan  Efe Gross Marketler Zinciri Genel Müdürü  Mustafa Özkaya, “Burada vatandaşlarımıza kaliteli, ekonomik ve rerah bir ortamda alış veriş yapma imkan sağlıyoruz” dedi.

KESOB Başkanı Ahmet Övüç  de  “Efe Gross 5’inci marketlerini açıyor, market sahiplerini tebrik ediyorum, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan,  “Küçük Bakkallıktan  gelme kardeşlerimiz, yatırımlarına devam ediyor, hayırlı olsun” dedi. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici de, Efe Gross’un Talas Şubesi’nin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Ekonomiye katkı sağlayan market sahiplerine tebrik ediyor ve Hacılar’a da şube açmalarını ümit ediyorum” şeklinde konuştu. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da  ilçede nüfusun hızla arttığını ve göreve başladıkları 3,5 yıl önce 120 bin olan nüfusun bugün 150 bini geçtiğini belirtti. Palancıoğlu, “Ben marketçiliğin zorluğunu biliyorum. Bu çerçevede ben arkadaşlarımızın başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

“KAYSERİLİ FİRMALARIMIZI DESTEKLEYELİM”

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de “Mahallede işe bakkal olarak işe başlayan kardeşlerimizin bu seviyeye gelmesi bizleri mutlu etti. Kayserililer’de kendi yakınlarındaki alışveriş merkezlerini, Kayserili arkadaşlarımızın bu girişimlerini desteklersek herkes başarılı olur” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından Efe Gross Talas Şubesi açıldı. Davetliler marketi gezerek, bilgi aldı. Diğer yandan bugün Efe Gross Marketler zincirinin İldem Fatih Mahallesi’ndeki şubesinin açılışı ise   saat 13:00’da yapılacak.  Belsin- Keykubat Şubesi’nin  de 16 Kasım, saat 13:00’da açılığı gerçekleştirilecek. Efe Gross Marketler zinciri kentte toplamda 7 şube ile vatandaşa  hizmet verecek.