Dursun Ataş uzun zamandır ilk kez görüldü

İYİ Parti'den istifa eden Dursun Ataş, uzun bir aranın ardından ilk kez bir toplantıda görüldü. Toplantıda kimler yer aldı, neler konuşuldu? Detaylar haber bülteninde…

Dursun Ataş uzun zamandır ilk kez görüldü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin öncülüğünde Ankara’da bir toplantı gerçekleştirildi. Ankara’da gerçekleştirilen Kayseri buluşmasına Kayseri’nin önde gelen isimleri katıldı.

Dursun Ataş uzun zamandır ilk kez görüldü

Çankaya Kavaklıdere’deki Latanya Otel’de yapılan toplantıya AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy, İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ile birlikte Ankara’da görev yapan Kayserili bakan yardımcıları, üst düzey yöneticileri ve bürokratlar katıldı.

Dursun Ataş uzun zamandır ilk kez görüldü

Birçok siyasi ismin bir araya geldiği toplantıda Kayseri için yapılacak çalışmalar istişare edildi. 

Diğer yandan toplantıya geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden 27. ve 28. dönem Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da katıldı. 
Siyasi kulislerde AK Parti’ye geçeceği konuşulan Milletvekili Dursun Ataş’ın  Ankara’daki toplantıya katılması dikkatlerden kaçmadı. Bu durum Ataş’ın AK Parti’ye geçeceği iddialarını güçlendirirken, Ataş’tan toplantıya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.