Dursun Ataş AK Parti'ye geçiyor! İşte tarihi…

İyi Parti'den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın AK Parti'ye geçeceği tarih belli oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Dursun Ataş AK Parti'ye geçiyor! İşte tarihi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti’den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, uzun bir aranın ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin öncülüğünde Ankara’da Latanya Otel’de Kayserili bürokratlar ve siyasetçilerin katıldığı toplantıda göründü. 

Dursun Ataş AK Parti'ye geçiyor! İşte tarihi…
Siyasi kulislerde Ataş’ın AK Parti’ye geçeceğine kesin gözü ile bakılırken, Ataş’ın AK Parti rozetini takacağı tarih de dillendirilmeye başladı. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Kasım’da Kayseri’de gerçekleştireceği ziyarette Dursun Ataş’a parti rozetini takacağı ifade ediliyor. Erdoğan’ın 16 Kasım’da Türkiye ile Galler A Milli Takımları arasında Kayseri’de oynanacak olan Uluslar Ligi karşılaşması için Kayseri’de olması bekleniyor.

Osman Koç yok dedi ama… 

Siyasi kulislerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rozet takacağı ikinci ismin ise Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç olduğu konuşuluyor. Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Kayseri Olay’ın sorularını yanıtlayan Koç,  kendisine yapılan bir davetin olmadığını belirterek, ‘AK Parti’den bana gelen böyle bir davet yok. Böyle bir davet olsa da düşünmem. Benim işim partilerle değil. Ben belediyeciliği partiler üstü olarak görüyorum ve böyle çalışıyorum. İyi Partiliye de CHP’liye de, AK Partili’ye de MHP’liye de hizmet ediyorum. Hizmet ediyoruz, bize destek olurlar, ne mutlu… Olmuyorlar mı, biz de kendi gücümüzün yettiği kadar yaparız. Ama hizmetimize siyaset sokmayız…’ demişti.