Dünya Şampiyonuna nazar değdi

Tomarzalı Dünya Boks Şampiyonu İlhami Aydemir, Kinshasa'da yapılan kemer koruma maçında Kongo Brazzaville uyruklu Mbon Finel'i mağlup ederek, 2024 Dünya Boks Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Aydemir, maçta aldığı darbelerden dolayı hastanede tedavi görüyor. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Dünya Şampiyonuna nazar değdi

Tomarzalı Dünya Boks Şampiyonu İlhami Aydemir'e nazar değdi. Aydemir, geçtiğimiz hafta Afrika'nın Kongo ülkesinin Kinshasa şehrinde yapılan kemer koruma maçında büyük bir başarıya imza atmıştı. Kongo Brazzaville uyruklu Mbon Finel’i toplamda 8 raund süren maçta puan farkı ile mağlup eden Aydemir, 2024 yılında yapılacak olan Dünya Boks Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. 

Dünya Şampiyonuna nazar değdi

Aydemir'in durumu iyiye gidiyor

Aydemir, 8 raund boyunca rakibine karşı üstün bir performans sergileyerek, puan farkıyla galip gelmeyi başardı. Bu galibiyet, hem Türkiye'yi hem de Kayseri'yi büyük bir sevince boğdu. Maç boyunca aldığı bazı darbeler nedeniyle bir süre tedavi altına alınan Aydemir'in durumu iyiye gidiyor. Aydemir, 2024 yılında düzenlenecek Dünya Boks Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Dünya Şampiyonuna nazar değdi

Kayseri Olay Haber olarak, şampiyonumuzu bir kez daha tebrik ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.