Dünya şampiyonları Kayseri'de görüldü!

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları bulunan Milli Sporcular Kayseri'ye gelerek, bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Milli güreşçilerden Kayseri'deki Müdürlere ziyaret. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dünya şampiyonları Kayseri'de görüldü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünya çapında Güreş Sporuna damga vuran, sayısız Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları bulunan Taha Akgül ve Rıza Kayaalp Kayseri'ye geldi. Şampiyon güreşçiler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yanı sıra Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ı da ziyaret ettiler.

Dünya şampiyonları Kayseri'de görüldü!

Şampiyonlardan Müdür ziyareti

Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakcı, ‘ziyaretlerinden dolayı Milli sporcular Taha Akgül ve Rıza Kayaalp'e şekkür etti. 'Türk Güreşine damga vuran şampiyonluklara doymayan iki başarılı dev ismi İl Müdürlüğümüzde ağırladık' diyen Kabakcı, 'Elde ettikleri başarıların yanı sıra bundan sonra yapılacak olan projeler ile ilgili istişarelerde gerçekleştirdik. Türk Güreşinin dünya zirvesindeki yerini korumak ve elde edilen başarıları perçinlemek için görüş alışverişinde bulunduk. Hem İl Müdürlüğümüz adına hem de şahsım adına gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Dünya şampiyonları Kayseri'de görüldü!

Şampiyonlardan Emniyet ziyareti

Diğer yandan şampiyonlar Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ı da ziyaret ettler.

Dünya şampiyonları Kayseri'de görüldü!

 Ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Kariyerlerinde Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları bulunan Milli Güreşçilerimiz Sayın Taha Akgül ve Sayın Rıza Kayaalp, Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Ali İhsan Kabakcı ile birlikte, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın’ı makamında ziyaret ettiler. Yarıştıkları her turnuvada ülkemize büyük gururlar yaşatan Milli Sporcularımıza kariyerlerinde başarılar dileriz' denildi.