Dünya'nın Bahsettiği Valorant Nedir? Volarant Nasıl Oynanır? Fiyatlar Nasıl?

Valorant oyununu yalnızca bilgisayarınız üzerinden oynayabilirsiniz. Bu oyunun popülaritesinin artması ve kullanıcılar tarafından beğenilmesi sebebiyle, valorant kaç tl ve nasıl oynanır soruları, her geçen gün fazlasıyla sorulmaya başlanmıştır.

Dünya'nın Bahsettiği Valorant Nedir? Volarant Nasıl Oynanır? Fiyatlar Nasıl?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlk olarak 7 Nisan 2020 de kapalı beta olarak riot games tarafından piyasada yerini almıştır. Oyun oldukça ses getirmiş ve bu haliyle bile merak uyandırmaya yetmiştir. Valorant ücretsiz olarak 2 haziran 2020’de oyun severlerle buluşmuştur. Peki, valorant ne kadar? Oyun ücretsiz olarak kabul görse de, oyun içi satın alma sistemi ile çalışmaktadır. Oyun içinde satın almak için valorant points (vp) kullanılmaktadır. Valorant points ile silah kaplaması veya oyun içi bir kontratı satın alabilirsiniz. Oyun içi satışlar isteğe bağlı olup, diğer işlemlerinizi gerçekleştirmeniz için valorant fiyat talep etmez. Valorant oynamak tamamen beceri ve stratejiye bağlıdır.

Valorant Point Fiyatlarını Merak Edenler ; https://www.gamesatis.com/valorant-points bu bağlantıdan ulaşabilirler.

Valorant Hesap Satın Alma İşlemini Nasıl Gerçekleştirebilirsiniz?

Valorant oyununu ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak yüksek seviyeleri çıkmanız sizin zamanınızı alacaktır. Yüksek seviyelere çıkarak rakiplerinizden daha güçlü olup, oyunu daha zevkli bir şekilde oynamak isterseniz, valorant hesap satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Peki valorant kaç para? Bu sorunun cevabı satın alacağınız hesaplara göre belirlenir. Yaklaşık olarak valorant hesaplara 50 TL ve 300 TL arasında fiyat seçenekleri ile sahip olabilmeniz mümkündür. Kendiniz için kapsamlı bir araştırma yaparak, uygun hesaplara sahip olabilirsiniz. Bu hesapların alımını farklı ödeme seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz. Sizlere bu yazımızda, valorant oyununda yüksek seviyelerde oynayabilmeniz için, valorant hesap satın alımından ve valorant kaç lira? sorusunun cevaplarını vermeye çalıştık. Daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız, araştırma yapabilirsiniz.

Valorant’a Ait Tüm Ürünler İçin ; https://www.gamesatis.com/tum-oyunlar/valorant bu bağlantıya göz atabilirsiniz.

Valorant Oyununu Nasıl Oynayabilirsiniz?

Valorant oyununu yalnızca bilgisayarınız üzerinden oynayabilirsiniz. Bu oyunun popülaritesinin artması ve kullanıcılar tarafından beğenilmesi sebebiyle, valorant kaç tl ve nasıl oynanır soruları, her geçen gün fazlasıyla sorulmaya başlanmıştır. Oyunda takımlar arası rekabet üst düzeyde gerçekleşmektedir. Bu rekabeti oyun haritaları desteklemektedir. Takımlar halinde oynayabileceğiniz valorant oyununda, beş kişilik takımlar oluşturulmaktadır. Taktiksel nişancılık oyunu da denilmektedir. Oynarken farklı modlar kullanabilirsiniz bu modlar;

  • Spike’a hücum modu
  • Derecesiz mod
  • Rekabete dayalı mod
  • Ölüm maçı modu olarak 4 farklı şekilde bulunabilmektedir.

Bu oyun hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istiyor ve yukarıda bahsettiğimiz oyun modları konusunda ayrıntılı bilgiye ulaşmak istiyorsanız, gamesatis.com sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. Burada oyun hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.