Düğünde ateş edenlerin araçlarında çıkanlar korkuttu!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen bir düğünde ateşli silahla kazayla yaralanma olayına yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda cephanelik ele geçirildi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Düğünde ateş edenlerin araçlarında çıkanlar korkuttu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen bir düğünde havaya ateş eden şahıslara yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi.

Düğünde ateş edenlerin araçlarında çıkanlar korkuttu

Pınarbaşı İlçesi Yukarıborandere Mahallesi'nde 20 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenen bir düğünde yaşanan kazayla meydana gelen ateşli silahla yaralanma  olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, düğünün görüntülerinin detaylı bir şekilde incelenmesiyle havaya ateş eden 33 kişinin kimliği belirlendi. Pınarbaşı Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla yapılan eş zamanlı operasyonda, şüphelilerin ev ve araçlarında arama yapıldı.

Düğünde ateş edenlerin araçlarında çıkanlar korkuttu

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli olarak gerçekleştirdiği operasyonda, 26 Temmuz 2024 tarihinde toplamda 23 adreste eş zamanlı arama yapıldı. Aramalar sonucunda:

11 Adet Tabanca, 1 Adet Kuru Sıkı Tabanca, 18 Adet Tabanca Şarjörünü, 6 Adet Av Tüfeği, 47 Adet Av Tüfeği Fişeği, 2968 Adet 9mm Fişeği, 20 Adet 7.62 mm Fişek, 3 Adet 7.92mm Fişek, 2 Adet Tabanca Kutusu ele geçirildi.

Düğünde ateş edenlerin araçlarında çıkanlar korkuttu

Havaya ateş ettiğini kabul eden 11 şahsa, 5729 sayılı Kanun'un ilgili maddesi gereğince toplamda 91.542 TL idari yaptırım uygulandı. Şüpheli şahısların ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.