Döviz ve altın piyasalarında bu hafta ne oldu?

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve gram altındaki zirveler, vatandaşların dikkatini çekiyor. Peki döviz ve gram altında bu hafta neler oldu? Detaylar Kayseri Olay'da

Döviz ve altın piyasalarında bu hafta ne oldu?

Geçtiğimiz hafta döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve gram altının fiyatındaki hareketlilik yatırımcıların yakından takip ettiği konuların başında geldi. Dolar kuru, 34 TL seviyesinin üzerinde seyrederken, Euro da 37 TL bandında bir hafta geçirdi. Gram altın ise 2900 TL'nin üzerinde haftalık kapanış yaptı.

Dolar kuru, haftaya 34.25 TL seviyesinden başlamış ve haftayı 34.24 TL ile tamamlamıştı. Dolar hafta içerisinde en yüksek 34.47 TL'ye kadar yükselirken, en düşük 34.05 TL seviyesini gördü.

Euro kuru ise haftaya 37.59 TL'den başlamış ve haftayı 37.45 TL seviyesinden tamamlamıştı. Euro, hafta boyunca en yüksek 37.74 TL'ye kadar yükselirken, en düşük 37.19 TL seviyesini gördü.

Gram altın, haftaya 2.920 TL civarında başlamış ve haftayı 2.928 TL seviyesinden kapattı. Altın, hafta boyunca en yüksek 2.934 TL'ye kadar yükselirken, en düşük 2.866 TL seviyesini gördü.

Döviz kurlarındaki ve altın fiyatlarındaki bu hareketlilik yatırımcıları önümüzdeki hafta ne olacağı konusunda meraklandırıyor. Uzmanlar, küresel piyasalardaki gelişmelerin yanı sıra yerel ekonomik verilerin de kurları ve altın fiyatlarını etkileyebileceğini belirtiyor.