Doktorlar seçime gitti! Yeni Başkan kim olacak?

Kayseri Aile Hekimleri Derneği'nin yapılan Olağan Genel Kurulunun ardından gözler seçilen yeni yönetime çevrildi. Peki yeni Başkan kim olacak? İşte aralarından başkan seçilecek 7 isim...

Doktorlar seçime gitti! Yeni Başkan kim olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Aile Hekimleri Derneği’nin yapılan Olağan Genel Kurulunun ardından gözler seçilen yeni yönetime çevrildi. Peki yeni Başkan kim olacak?
Kısa adı KAHED olan Kayseri Aile Hekimleri Derneği,  Olağan Genel Kurulunu yaptı. Seyitgazi Mahallesi Nuh Naci Yazgan Caddesi Geriatri Merkez binasında yer alan Tabipler Odası Toplantı Salonunda yapılan genel kurul sonrasında yönetim değişti. 
Doktorlar seçime gitti! Yeni Başkan kim olacak?
Yaklaşık 8 yıldır derneğin Başkanlık görevini yürüten Dr Ümit Işıldak görevi bıraktı. Işıkdak, kendisine destek verenlere teşekkür etti ve yeni yönetime başarı dileklerini iletti.
7 İSİM İÇERİSİNDEN KİM BAŞKAN OLACAK?
Diğer yandan genel kurul sonrası 7 kişilik yeni yönetim kurulu da oluştu. Bu yönetim kurulu ilerleyen günlerde yapacağı toplantı ile Başkan başta olmak üzere, görev dağılımı yapacak.
YÖNETİM KİMLERDEN OLUŞTU?
Kayseri Aile Hekimleri Derneği’nde yapılan genel kurul sonrası yeni yönetime seçilen isimler şu şekilde:
Dr Arzu Öztürk
Dr İlknur Deniz Öztürk
Dr Gülsüm Akyol
Dr Faruk Saccı
Dr Hakkı Adaş
Dr Adem Ertaş
Doktorlar seçime gitti! Yeni Başkan kim olacak?KAHED HAKKINDA...

“Aile Hekimleri arasında dayanışmayı sağlamak ve geliştirmek ekonomik sosyal ve mesleki sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapmak” amacıyla kurulan Kayseri Aile Hekimleri Derneği “Sağlık hizmetleri alanında, ülke gerçeklerini de göz önünde tutarak, sorunların çözümüne hizmet etmek, mesleki icralarına yansıyan sağlık sorunlarını gündeme getirmek ve çözüm yollarını araştırmayı” hedef ediniyor.