Dikkat! Sınav yerleri açıklandı

Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'deki KPSS adaylarının da heyecanla beklediği KPSS sınavına sayılı günler kaldı. KPSS girecek adaylar sınava girmek için gerekli olan sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Dikkat! Sınav yerleri açıklandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KPSS sayılı günler kaldı Kayseri’de de sınava girecek adayları heyecan sardı. Sınava girecek adayların sınav giriş belgeleri de erişime açıldı. 
2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları Sınava giriş belgeleri erişime açıldı. 
ÖSYM'den yapılan açıklamada "23 Temmuz 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Eğitim Bilimleri oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır." denildi.

Dikkat! Sınav yerleri açıklandı
Sınava girecek adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 13 Temmuz 2023 (bugün) tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecektir.
Sınava girecek adayların dikkat etmesi gereken bir başka husus ise; 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için adaylar saat 10.00'dan sonra, 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Eğitim Bilimleri oturumu için adaylar saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.