Dikkat! Önleminizi alın, Erciyes Üniversitesi'nden uyarı geldi

Önlemlerinizi alın. Kayseri'de su kesintisi yaşanacak. Bu konuda yetkililerden uyarı geldi. Altyapı çalışmaları nedeniyle yapılacak olan kesintiyle ilgili detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Önleminizi alın, Erciyes Üniversitesi'nden uyarı geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de su kesintsi yaşanacak. Bu konuda Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlüğünden uyarı geldi. Uyarıda kesintinin altyapı çalışmaları nedeniyle uygulanacağı ifade edildi.

Dikkat! Önleminizi alın, Erciyes Üniversitesi'nden uyarı geldi

Su kesntisi nerede, ne zaman olacak?

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada '2024 Altyapı ihalesi kapsamında yapılması planlanan altyapı çalışmalarında; Mühendislik Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Dekam-İkum, Fen Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Enstitüler Binası (Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdürlüğü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gevher Nesibe Genom Kök Hücre Enstitüsü Müdürlüğü, Güzel Sanatlar Enstitisü Müdürlüğü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü) Kütüphane, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hızıroğlu, Kızılay, Süleyman Demirel Spor Salonu ve Bilim Sitesi binaları su hattında 30 Ağustos Cuma günü 08:00 ile 20:00 saatleri arasında tadilat yapılacaktır' denildi.

Erken tamamlanması durumunda su verilecek

Diğer yandan Rektörlük yetkilileri, 'Bu zaman aralığında adı geçen binalarda su kesintisi yapılacak olup imalatların erken tamamlanması durumunda su verilecektir' ifadeleri de kullanıldı.