Dikkat! O mahallenin muhtarı uyardı!

İsrail'in Filistin halkına yönelik katliamları sürerken, birileri de insanların iyi niyetini suiistimal etmek için harekete mi geçti? İldem Fatih Mahallesi Muhtarı Zeki Kala, mahallelerinde yaşanan olay sonrası vatandaşları uyardı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Dikkat! O mahallenin muhtarı uyardı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

7 Ekim 2023 tarihinde yaşanan Gazze’den İsrail’e sızma harekatının ardından İsrail adeta Gazze’de taş üstünde taş bırakmadı. Binlerce insanın hayatını kaybettiği ve devam eden saldırılar sonrasında, insanların Filistin halkına destek için harekete geçerken, kötü niyetli kişiler de harekete geçmiş gibi görünüyor.

Dikkat! O mahallenin muhtarı uyardı!

İldem Fatih Mahallesi’nde bir kadın ve genç bir erkeğin binalara girerek, “Filistin için yardım topluyoruz” diyerek, vatandaşların iyi niyetini suiistimal ettiğini belirtiliyor. Kendilerine yetkili olup olmadıkları yönünde soru soran bir vatandaşı ile tartışma yaşayan şahısların tartışmanın ardından vatandaşı tehdit ederek, binadan ayrıldığı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak İldem Fatih Mahallesi Muhtarı Zeki Kala da sosyal medyadan vatandaşları uyararak, bu tür kişilere itibar etmemelerini; gelmeleri durumunda kendisine ya da emniyet güçlerine haber verilmesini istedi.