Dikkat! Kayseri'de o kapakları sakın atmayın!

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) kapak kampanyası başlattı. Şampuan, deterjan, ilaç, krem, su kapağı toplama kampanyası başlattıklarını duyuran KİGDER Başkanı Dr Sema Karaoğlu, bu konuda vatandaşlara çağrı yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Kayseri'de o kapakları sakın atmayın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) engellilere umut olabilmek için kapak toplama kampanyası çağrısı yaptı. ‘Mavi Kapak Kampanyası’ ile ilgili açıklama yapan KİGDER Başkanı Dr Sema Karaoğlu, vatandaşlara çağrıda bulundu. 

Dikkat! Kayseri'de o kapakları sakın atmayın!

Karaoğlu: Engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye temin etmek istiyoruz

Karaoğlu, ‘Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği olarak, engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye temin edebilmek amacıyla bir mavi kapak kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Siz de bu anlamlı kampanyaya katılarak, topladığınız her tür ve renkte plastik kapakları bize ulaştırarak destek olabilirsiniz. Her kapak, bir umut, bir destek demektir.Unutmayın, küçük bir adım atmak, büyük değişimlere yol açar. Hep birlikte, engelleri aşabiliriz’ dedi.

Dikkat! Kayseri'de o kapakları sakın atmayın!

Her türlü plastik kapak toplanacak

Diğer yandan Karaoğlu, kampanyanınım adı her ne kadar ‘Mavi Kapak’ olsa da her türlü kapağı topladıklarını da söyledi. Buna göre, vatandaşlar şampuan, deterjan, ilaç, krem, su gibi maddelerin bulunduğu plastiklerin kapaklarını engellilere umut olmak için Kampanya Sorumlusu Semiha Gözübüyük’e teslim edebilecek. 

Dikkat! Kayseri'de o kapakları sakın atmayın!

Kapakların teslimat adresi

Kapaklar için teslimat adresi ise KİGDER tarafından şu şekilde belirtildi: Dr. Sema Karaoğlu muayenehanesi, Tacettin Veli Mahallesi Tacettin Veli Bulvarı, No: 17, Kat: 1, Daire: 2, Melikgazi, Kayseri.