Dikkat! Kayseri'de bugün bu saatlerde dışarı çıkmayın

Bayram tatilinin son gününü değerlendirmek için fırsat. Kayseri'de bugünde sıcak hava etkili olacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Kayseri'de bugün bu saatlerde dışarı çıkmayın

9 günlük Kurban Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Bayram tatilinin son gününü değerlendirmek isteyen vatandaşlar ise hava durumunu yakından takip ediyor. Peki Kayserilileri bugün nasıl bir hava bekliyor?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bölge geneli az bulutlu ve açık geçecek. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bugün en düşük sıcaklığın 13 derece en yüksek sıcaklığın ise 36 derece olması bekleniyor. 

Diğer yandan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğün dışarıya çıkacak vatandaşlara uyarılarda bulundu. Uyarıda, “Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi. 
 

Dikkat! Kayseri'de bugün bu saatlerde dışarı çıkmayın