Dikkat! Kayseri'de Belediye personel alımı yapacak

Kayseri'de iş arayanlara yönelik fırsatlar devam ediyor. Bu çerçevede Kayseri'deki o ilçe belediyesi daimi personel alımı yapacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Kayseri'de Belediye personel alımı yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de işsizlik sorunu devam ederken, belediyelerin yaptığı iş ilanları dikkat çekiyor. İş arayan vatandaşlar için Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR ) üzerinden yapılan her açıklama büyük bir özenle takip ediliyor. Bu çerçevede Sarız Belediyesi işçi alımı yapacağına dair açıklama yaptı. 

Belediye, kasap(mezbaha kesim işçisi), şoför (yolcu taşıma), park temizlik işçisi, beden işçisi (temizlik), büro işçisi mesleklerinde toplam 11 kişilik daimi işçi alımı yapacağını açıkladı. İlana başvurular, İŞKUR İl Müdürlüğünden, internet sitesi üzerinden, e-devlet ve ALO 170 çağrı merkezinden yapılabilecek. 9 ağustos itibariyle başvurular sona erecek.

Diğer yandan vatandaşlar, yayınlanmış olan ilanlardan sadece bir tanesine başvuru yapabilecek. Talep şartlarına durumu uyan adaylar başvuru yaptıktan sonra; sonuç, kura, mülakat, duyuru vb... diğer tüm işlemlerini Sarız Belediyesi’ne ait www.sariz.bel.tr internet adresi üzerinden takip edecek.

İşte istenen şartlar:

Dikkat! Kayseri'de Belediye personel alımı yapacakDikkat! Kayseri'de Belediye personel alımı yapacakDikkat! Kayseri'de Belediye personel alımı yapacakDikkat! Kayseri'de Belediye personel alımı yapacakDikkat! Kayseri'de Belediye personel alımı yapacakDikkat! Kayseri'de Belediye personel alımı yapacak