Dikkat kayıtlar başladı! Kontenjan sınırlı, katılım ücretsiz

4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, 22 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek. Bu yıl 21K, 10K ve Halk Koşusu parkurlarında yapılacak halk koşusuna katılım ücretsiz ve kontenjan sınırlıdır. Detaylar Kayseri Olay'da...

Dikkat kayıtlar başladı! Kontenjan sınırlı, katılım ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 2021 yılında başlatılan ve geleneksel hale gelen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun dördüncüsü, 22 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu yıl Avrupa Spor Şehri unvanını taşıyan Kayseri, maraton boyunca hem sporculara hem de izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın spor ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda düzenlenen maraton, yurt içi ve yurt dışından profesyonel sporcuları bir araya getiriyor. Maratonun 21K, 10K ve Halk Koşusu parkurlarında yapılacak etkinlikler için hazırlıklar hızla devam ederken, kayıtlar büyük ilgi görüyor.

21K ve 10K kategorilerinde kayıtlar tamamlanırken, halk koşusuna kayıtlar başlamış durumda. Katılımın ücretsiz olduğu halk koşusu için kontenjan sınırlı olup, kayıtlar www.kayseriyarimaratonu.com adresinden yapılabiliyor. Maraton, “Bir maratondan daha fazlası” sloganıyla düzenlenecek ve 10 bin katılımcı hedefleniyor.

Dikkat kayıtlar başladı! Kontenjan sınırlı, katılım ücretsiz