Dikkat iptal edildi! İşte nedeni...

Kayseri Devlet Tiyatrosu'nda, sahnelenmesi planlanan oyun iptal edildi. Yerine başka oyun sahnelenecek. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Dikkat iptal edildi! İşte nedeni...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Devlet Tiyatrosu, sahnelenmesi planlanan "Ganzago'nun Öldürülmesi" adlı oyunun bir sanatçının rahatsızlığı sebebiyle iptal edildiğini duyurdu.

Ganzago'nun Öldürülmesi adlı oyunun iptal edilmesi üzerine, tiyatro yönetimi hızla alternatif bir oyun belirledi. Buna göre, "Bahar Noktası" adlı oyun, iptal edilen oyunun yerine sahnelenecek. Kayseri Devlet Tiyatrosu, bu değişikliğin bilet sahiplerini etkilememesi için önlemler aldı. Bilet sahipleri, otomatik olarak Bahar Noktası oyununa aktarıldı.

Dikkat iptal edildi! İşte nedeni...

Kayseri Devlet Tiyatrosu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Değerli izleyicilerimiz; 16-11718-19-20 Nisan 2024 tarihinde Kayseri Devlet Tiyatrosunda sahnelenmesi planlanan ‘Ganzago’nun Öldürülmesi’ adlı oyunun sanatçı rahatsızlığı nedeniyle iptal edilmiştir. İptal edilen oyunun yerine ‘Bahar Noktası’ adlı oyun sahnelenecektir. Ganzago’nun Öldürülmesi oyununa alınan biletler otomotik olarak Bahar Noktasına aktarılmıştır." bilgisini paylaştı. 

Dikkat iptal edildi! İşte nedeni...

Ancak, Bahar Noktası oyununa katılmak istemeyen seyirciler için de tiyatro yetkilileri bir çözüm önerdi. İptal edilen oyun için satın alınan biletlerin iadesi için gerekli işlemlerin en kısa zamanda duyurulacağını belirtti.