Dikkat! Fiyatı değişecek

Kayseri'de ulaşım sektörünü yakından ilgilendiren akaryakıt ürünlerinden benzine salı günü zam gelecek. Detaylar Kayseri Olay'da

Dikkat! Fiyatı değişecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Araç sahipleri başta olmak üzere tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de ulaşım sektörünü yakından ilgilendiren akaryakıt ürünlerinden benzine zam haber geldi.

Benzine 24 Eylül Salı gününden geçerli olmak üzere 1.20 TL'lik fiyat artışı olması bekleniyor. Diğer yandan akaryakıt ürünlerinden motorinin fiyatında artış ise beklenmiyor...

Dikkat! Fiyatı değişecek

Konuyla ilişkin Kayseri Olay’a özel açıklamalar yapan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, "24 Eylül Salı günü geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 20 kuruşluk bir fiyat artışı bekliyoruz. Ancak değişikliklerin ne zaman ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca veriliyor.” dedi.

Brent petrol nedir?

Kuzey Denizi'nden 1960 yıllarında çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Brent petrol 74.55 Dolar’dan işlem görüyor.