Dikkat çeken çıkış: Kısıtlamalardan muaf olmak istemiyoruz

Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya, Olay Türk TV'de yayınlanan 'Ramazan Özel' programına konuk oldu. Başkan Yedikaya, pandemi ve kısıtlamalar sürecinde mali müşavirlerin yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dikkat çeken çıkış: Kısıtlamalardan muaf olmak istemiyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tam kapanma kararını desteklediklerini ancak kendi meslek grubunun bu kısıtlamalardan muaf tutulmaması gerektiğini söyleyen Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya, meslektaşlarının görmezden gelinmesini de kabul edemediklerini ifade etti.
Yedikaya, Olay Türk TV'de Sansüzsüz Ramazan Özel programında Gazeteciler Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. "İnsanlar hafta sonları bile evlerinde otururken bizler canlarımızı hiçe sayarak otobüsle tramvayla ulaşım sağlayarak, hijyenik olmayan ortamlarda çalışıyoruz" diyen Yedikaya, "Meslektaşlarımın hepsi görevlerini layıkıyla yaptı. Biz bunları yaparken hala bizim mesleğimizin, meslektaşlarımızın ve odalarımızın görmezden gelinmesini kabul edemiyoruz. Tam kapanma dönemi dile getirildiğinde Türkiye'deki tüm oda başkanlarının grubumuzda tam kapanmayı desteklediğimizi ancak mali müşavirler olarak bu kısıtlamalardan muaflık istemediğimizi dile getirdik. Personelin birine covid bulaşıyor bürolarımızı komple kapatıyoruz kaybettiğimiz personellerimiz bile oluyor. Bu insanların evlerinde de aileleri var biz yine geleceksek günde bir kaç saatliğine gelelim acil yapılacak işlerimiz yapılsın ama tam muafiyet kapsamından da çıkmış olalım." dedi.