Dikkat çeken çıkış: Haziran'da 3. yılımız dolacak! Ne yaptık?

'Son iki yılda Kayseri'nin beklediği yatırımları hayata geçirmeliyiz' diyen MHP Milletvekili Baki Ersoy'dan dikkat çeken açıklama.

Dikkat çeken çıkış: Haziran'da 3. yılımız dolacak! Ne yaptık?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Milletvekili Baki Ersoy, yıllardır beklenen projelerin hayata geçmesi için  “Kayseri, Ankara’da ekip ruhuyla temsil edilmeli” dedi. “Siyaset üstü bir yapılanma şart. Projeler için Ankara’da lobi lazım” diyen  Ersoy, yılan hikayesine dönen hızlı tren, sulu tarım gibi projelere işaret etti. Ankara’da, Kayseri için güç birliği yapılması gerektiğini söyleyen Ersoy, ekip ruhunun kente fayda sağlayacağını dile getirdi. 

"5 YIL SONUNDA ORTAYA BİR KARNE KOYACAĞIZ. NE YAPTIK, NE OLDU?" 
Kayseri’nin, Ankara’da önemli görevler yapan siyasetçilere sahip olduğunu belirten Ersoy, “Biz 2,5 yılı bitirdik. Hatta Haziran ayında 3 yıl tamamlanacak ve son 2 yılda beklenen yatırımlar hayata geçmeli. İhtiyaç olan yatırımları getirmek zorundayız diye düşünüyorum. Çünkü 5 yıl sonunda ortaya bir karne koyacağız. Ben normal şartlarda 2023’te seçim olursa şeklinde konuşuyorum. Ne yaptık, ne oldu? İnşallah Allah bizi Kayserili hemşerilerimize mahcup etmez” dedi.

"AYLIK İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPILMALI"
Olay Türk TV'de katıldığı programda konuşan ve çarpıcı açıklamalar yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri için aylık istişare toplantılarının yapılması gerektiğini de ifade ederek, “Böyle bir yapı olmadı. Böyle bir yapı kurulursa Kayseri’yi hak ettiği yere getiririz” diye konuştu.