Dikkat! Bunu yapmayan destek alamayacak

Kayseri'nin Bünyan İlçe Ziraat Odası Çiftçileri destek konusunda uyardı. Peki çiftçiler destek almak için ne yapmalı? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dikkat! Bunu yapmayan destek alamayacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Bünyan İlçe Ziraat Odası Çiftçileri destek konusunda uyardı. Oda yönetimi bu kapsamda muhtarlar yönelik bilgilendirme yapmaya devam ediyor. Buna göre ÇKS güncellemesi yapmayan çiftçiler destek alamayacak. 

Dikkat! Bunu yapmayan destek alamayacak

Konuyla ilgili olarak Bünyan Ziraat Odasından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Mahalle muhtarlarımız ile toplantılarımıza devam ediyoruz. Odamızda istişare toplantısı yaparak çiftçilerimizin mazot gübre desteği için ÇKS'lerin odamızda yapıldığını, çiftçilerimize yardımcı olunduğunu, evrak gezdirmeden odamızda bütün işlemlerin yapıldığını anlattık, yeni dönem ÇKS' lerini güncelletmeyen çiftçilerimizin destek alamayacaklarını ve pasif duruma düşeceklerini anlatarak muhtarlarımızı bilgilendirdik, ayrıca odamız iktisadi işletmesi üzerinden satışını yapmış olduğumuz CAYKUR ve TMO ürünlerinin bilgilerini verdik.Davetimize icabet eden bütün muhtarlarımıza teşekkür ederiz.

Dikkat! Bunu yapmayan destek alamayacak