Develili şehidin ailesine bayram ziyareti

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Şehit Polis Memuru Taha Uluçay'ın ailesini ziyaret ederek bayramda yalnız bırakmadı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Develili şehidin ailesine bayram ziyareti

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın Ramazan Bayramı sebebiyle Şehit Polis Memuru Şehit Polis Memuru Taha Uluçay’ın ailesini ziyaret ederek bayramlaştı.

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcılar ve İl Emniyet personeliyle birlikte Şehit Polis Memuru Taha Uluçay’ın ailesini ziyaret ederek bayramda yalnız bırakmadılar.

Develili şehidin ailesine bayram ziyareti

Şehit polis memurlarına yapılan ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan İl Emniyet Müdürlüğü, “Teşkilatımız olarak şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler dileriz.” açıklamasında bulundu.

Develili şehidin ailesine bayram ziyareti

Şehit Polis Memuru Taha Uluçay

Develi Şıhlı Mahallesine kayıtlı, Adalet ve Fahri Uluçay çiftinin 5 çocuğundan, 4. çocuğu olarak 30.04.1988 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Develi’de, lise eğitimini Kayseri’de tamamladı. 2010 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2015 Eylül ayında Kırşehir POMEM’de 14. Dönem polislik eğitimini başarıyla tamamlayıp, ilk olarak Tekirdağ ilinde göreve başladı.2016 yılında Nazime Sümeyra hanım ile evlendi ve 2017 yılında Tuğra Berk adında oğulları oldu. 2017 yılında Adıyaman ili Sincik ilçesine tayin oldu. Şehit Polisimiz Taha Uluçay hain terör örgütü PKK’nın eli kanlı katilleri tarafından, Adıyaman’ın Sincik ilçesinde devriye görevi ifa ederken ekip otosuna gece yarısı saldırmaları sonucu ağır yaralanmış ve 27.07.2019 tarihinde şehit düşerek şehadet mertebesine ulaşmıştır.

Develili şehidin ailesine bayram ziyareti