Develi ziyaretinde dikkat çeken toplantı!

AK Parti heyeti Develi ilçesini ziyaret ederek birçok alanda istişarelerde bulundu. Detaylar Kayseri Olay'da...

Develi ziyaretinde dikkat çeken toplantı!

TBMM Milli Savunma Komisyon  Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan oluşan AK Parti heyeti Develi ilçe oda başkanlarıyla buluşarak, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere birçok alanda istişarelerde bulundu.

Develi ziyaretinde dikkat çeken toplantı!

Araştırmacı Yazar Nezir Ötegen'in derlediği bilgilere göre, Elbiz Parkı’ndaki toplantıya; AK Parti heyeti, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak, Develi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Murat, Develi Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Demirkıran, Develi Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Mevlana Savaş, Develi Esnaf Kefalet Koop. Müdürü Mehmet Ünlütürk katılırken üyeleri yakından ilgilendiren konuları içeren dosyalarını kendilerine takdim ettiler.

Develi ziyaretinde dikkat çeken toplantı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, tarım ve hayvancılık alanında üretime yönelmek ve üretim yapan çiftçiye destek olmak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla yürütüldüğünü açıkladı. Başkan Büyükkılıç, “Tarım ve hayvancılıkta önemli bir yere sahip olan Develi'mizin geleceği için, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve milletvekilleri olarak yapılması gerekenleri yapmaya hazır olduklarının altını çizen Milletvekili Akar şunları söyledi: “Sadece bugünü kurtaracak şekilde değil 10 yıllık, 20 yıllık planlar yapmak suretiyle buradaki kardeşlerimizin rahat içinde, konfor içinde, huzur içinde yaşaması için arkadaşlarımızın çok dinamik olduğunu, çok istekli olduğunu büyük bir memnuniyetle gördük. Arkadaşlarımızın teşebbüsünü desteklemek de boynumuzun borcu. Hem Büyükşehir Belediyesi olarak hem de milletvekilleri olarak bakanlıklar düzeyinde yapılması gereken ne varsa bunları büyük bir zevkle yapmaya hazırız. Yine kapsamlı toplantılarla yol haritamızı belirleyeceğiz ve inşallah buradaki gerekli yatırımlar büyük bir hızla gerçekleşecek.”

Develi ziyaretinde dikkat çeken toplantı!

AK Parti heyeti  toplantı sonrasında ilçede kurulan Salı pazarında esnaflar ve vatandaşlarla görüştü. Başkan Büyükkılıç da pazar esnaflarından karpuz alarak vatandaşlara dağıttı ve "Bu vesile ile 'askıda karpuz' uygulamasını da başlatalım" dedi. Pazar ziyareti sonrasından AK Parti heyeti Develi Belediyesi'ni ziyaret etti.