Develi'yi yasa boğan ölüm!

Kayseri'nin Develi İlçesi, genç bir ölüm haberiyle sarsıldı. 20 yaşındaki Ömer Develioğlu, Ankara Polatlı'da yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri Olay Haber'de

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Develi'yi yasa boğan ölüm!

Kayseri’nin Develi İlçesi, bugün genç bir ölüm haberiyle sarsıldı. Yukarı Develi Mahallesi sakinlerinden Ömer Develioğlu, 20 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti.

Acı haberi yakınları sosyal medya hesaplarından, "Yukarı Develi Mahallemiz sakinlerinden Oruç Reis Develioğlu'nun oğlu Ömer Develioğlu vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah" ifadeleriyle duyurdu. 20 yaşında hayatını kaybeden Ömer Develioğlu, Ankara Polatlı İlçesi’nde aşırı hız sonucu yaşamını yitirdi.

Develi'yi yasa boğan ölüm!

Araçtaki diğer kişi de vefat etti

Kaza Ankara Polatlı'da meydana geldi. Öönce refüje çarpan Develioğlu, ardından da taklalar attı. Otomobildeki 4 kişiden 2'si hayatını kaybederken, diğer iki kişi de yaralandı. Feci kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araç içerisinde bulunan sürücü Ömer Develioğlu’nun yanı sıra (20), Hilal Kaya isimli genç kadın da (19) olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer yandan, araçta bulunan Serpil Ü. (19) ve Arda O. (19) ise yaralandı.

Kayseri Olay Haber olarak, Ömer Develioğlu ve Hilal Kaya’ya Allah’tan rahmet, yaralı olan Serpil Ü. ve Arda O.’ya da acil şifalar diliyoruz.