Develi'de sağanak yağışa teslim oldu

Kayseri'nin Develi ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yağış su taşkınlarına neden oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Develi'de sağanak yağışa teslim oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de temmuz ayının gelmesi ile birlikte yağışlı havalar yerini sıcak havalara bırakmıştı. Kayseri'de 35 dereceyi gören sıcak havaların ardından n bazı ilçelerde yağış yeniden etkili oldu. Dün Pınarbaşı ilçesi  Yukarı Borandere Mahallesi’nde yaklaşık 20 dakika etkisini gösteren şiddetli yağmur sonrası sel görüntüleri ortaya çıkmıştı. Yollar, kaldırımlar, ahırlar sular altında kalmış birçok tarım arazisi zarar görmüştü. 

İlçede yağan yağmur hayatı her alanda olumsuz etkilemiş ve vatandaşlar sel anında ne yapacağını şaşırmış ve zor anlar yaşamıştı.

Bugün ise Develi ilçesi sağanağa teslim oldu. İlçe merkezinde aniden bastıran yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Kısa sürede etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Vatandaşlar yağmurdan korunmak için kapalı alanlarda beklerken, trafikte ise sürücüler zor anlar yaşadı.Bazı dükkanları ise su bastığı görüldü.

O anlar ise kameralara yansıdı.