Develi'de hafta sonu yapılacak sınav öncesi toplantı

Kayseri'nin Develi ilçesinde hafta sonu yapılacak olan 2024 KPSS Ortaöğretim Sınavı öncesinde güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantı da alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Develi'de hafta sonu yapılacak sınav öncesi toplantı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi ilçesinde hafta sonu yapılacak olan 2024 KPSS Ortaöğretim Sınavı nedeniyle toplantı yapıldı. Toplantıda sınavda alınması gereken önlemler konuşuldu. 

Kimler Develi'deki toplamntıya katıldı?

Seyrani Kampüsünde gerçekleştirilen toplantıya Develi İlçe Kaymakamı Yusuf Turan, Belediye Başkanı Adem Şengül, Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve kurum amirleri katıldı. Toplantıda sınavda güvenlik ve alınması gereken tedbirlere yönelik değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldığı ifade edildi.

Develi'de hafta sonu yapılacak sınav öncesi toplantı

ÖSYM'den açıklama

Diğer yandan ÖSYM'den yapılan açıklamada 15 Eylül 2024 tarihinde yapılacak olan 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim sınavına ) katılacak adayların, sınava girecekleri bina, salonlara atanma işlemleri tamamlandığı belirtildi. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden  T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecek. 

Develi'de hafta sonu yapılacak sınav öncesi toplantı

Sınavda saat uyarısı

15 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Ortaöğretim sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Bu nedenle sıkıntıların yaşanmaması için adayların bu saatten önce sınava girecekleri okullarda hazır bulunmaları istendi.