Develi'de 237 öğrenci için ihale yapılacak!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle taşıma ihalesi yapılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan 237 öğrencinin 12 okula taşınması için ihale yapılacağı ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Develi'de 237 öğrenci için ihale yapılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yeni eğitim öğretim yılına yönelik olarak öğrenci taşıma ihaleler devam ediyor. Nüfusu az ve dağınık olan mahallelerde zorunlu öğrenim kapsamındaki ilköğretim öğrencilerin ilçe, il gibi daha büyük yerleşim birimlerindeki merkez ilköğretim okullarına günübirlik olmak üzere taşınması amacıyla yapılan taşımalı eğitim ile ilgili olarak bir ihale daha yapılacağı belirtildi. Kocasinan ve İncesu'nun ardından bu kez de Develi ilçesinde taşımalı eğitim için ihale yapılacak. 

Develi'de 237 öğrenci için ihale yapılacak!

Develi'de kaç öğrenci için taşımalı eğitim yapılacak?

Develi İlçesi Millî Eğitim Müdürlüğü, 'Merkez ve Merkeze Bağlı Köy ve Köy altı yerleşim birimlerinde taşıma kapsamına alınan 237 Öğrencinin 12 Taşıma Merkezi Okula 19 Hat, 21 Araç ile 180 iş günü taşınması işi hizmet alımına' yönelik ihale yapılacağını duyurdu.

Develi'de 237 öğrenci için ihale yapılacak!

İhale ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılacak

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale sonrasında işe başlama tarihi 09.09.2024, işin bitiş tarihi ise 20.06.2025 olarak açıklandı. İhaleye son teklif verme tarihi 19 Ağustos 2024 saat 10:00. İhale Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılacak.