Develi Belediyesi işgale karşı harekete geçti!

Develi Belediyesi yol ve kaldırım işgaline karşı harekete geçti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Develi Belediyesi işgale karşı harekete geçti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kimi zaman esnafın ürünlerinin daha görünür olması için, kimi zaman müşterilerine açık alanda hizmet vermek için, kimi zamanda fazla ürünlerini dışarıda depolamak için  yol ve kaldırımları işgal etmesi vatandtaşların tepkisine neden oluyor. 

Develi Belediyesi işgale karşı harekete geçti!

Kentin birçok yerinde, vatandaşın şikayetlerini dile getirdiği, esnafın yol ve kaldırımları işgal etmesi nedeniyle Develi Belediyesi, Başkan Adem Şengül'ün talimatı ile harekete geçti. Develi Belediyesi bu bağlamda sanayi sitesinde denetimler yaparak, kurallarla uymayanlara cezai işlem uyguladı. Konuyla ilgili olarak develi belediyesinin sosyal medya hesaplarından, ‘Belediye Başkanımız Adem Şengül’ün talimatıyla Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler ilçemiz sanayi sitesinde yol ve kaldırım işgalini önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında gerekli uyarı ve tembihnameleri vermiş; kurallara uyulmaması durumunda cezai işlem yapılacağını tebliğ ettiler.’ açıklaması yapıldı.