Develi Belediye Başkan Adayı belli oldu!

Cumhur İttifakı bugün adaylarını tanıtıyor. AK Parti ve MHP bugün Erciyes Kültür Merkezinde aday tanıtım toplantısı ile 16 ilçede kimlerin belediye başkan adayı olduğunu açıklayacak. Toplantı öncesi EKM'de Develi afişi dikkat çekti. Yerel seçimlerde Develi Belediye Başkan Adayı kim oldu? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Develi Belediye Başkan Adayı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı bugün adaylarını tanıtıyor. AK Parti ve MHP bugün Erciyes Kültür Merkezinde aday tanıtım toplantısı ile 16 ilçede kimlerin belediye başkan adayı olduğunu açıklayacak. Toplantı öncesi EKM'de Develi afişi dikkat çekti. Yerel seçimlerde Develi Belediye Başkan Adayı kim oldu?

Aday tanıtım toplantısına dakikalar kala haber merkezimize ulaşan bir görüntü gündeme damgasını vurdu. Develi Belediye Başkan adayı Adem Şengül oldu. Mevcut başkan Mehmet Cabbar'a yeni bir görev verilip verilmeyeceği ise kamuoyunda merak konusu.

İşte o afiş

Develi Belediye Başkan Adayı belli oldu!

Adem Şengül kimdir?

1975 Develi doğumlu Şengül; Develi İnönü İlkokulu, Develi İmam Hatip Ortaokulu Liseyi ise Develi Sağlık Meslek Lisesi'nde tamamladı. Yüksek Öğrenimi ise; Bilgisayar Programcılığı, İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü, Sağlık Yönetimi Lisans bölümlerinden mezun oldu. Yüksek Lisansını Ekonomi Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği üzerine yapmış olup hâlihazırda Ekonomi üzerine Doktora eğitimi devam etmektedir. Uzlaştırmacı, Yöneticilik ve Liderlik gibi kurs eğitim programlarını başarı ile tamamlamasının yanında ayrıca akademik olarak yayınlanmış birçok makalesi mevcuttur. 1993 yılında Kayseri Özvatan ilçesinde memurluk hayatına başlamış Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yöneticilik görevlerinde bulunmuş olup, şuanda Kayseri Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak çalışmaya devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Develi Belediye Başkan Adayı belli oldu!