Destekliyoruz dediler ama bakalım ne yapacaklar!

Vali Gökmen Çiçek'in, öğrenciler için başlattığı sosyal projeye kamu ve sivil toplum kuruluşundan destek mesajları geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Destekliyoruz dediler ama bakalım ne yapacaklar!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in öncülüğünde başlatılan sosyla bir proje olan maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenci kalmasın projesine Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ve Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli’den geldi.
Vali Gökmen Çiçek’in projenin startını verdiği sosyal medya paylaşımına Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, “Sn Valim çok güzel bir proje. Kayseri Kızılay olarak projenizi destekliyoruz. Yanınızdayız.”, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, "Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e böyle bir projeye öncülük ettiği için teşekkür ediyorum. Kayseri Ticaret Odası olarak, bu önemli projeyi destekliyoruz." ve Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ise, "Göreve geldiği günden beri, Şehrimizde her yeni projeye öncülük ederek tam destek veren, Sn Valimiz Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyor, Borsa olarak, bu önemli projeyi destekliyoruz" paylaşımında bulundular.
Geçtiğimiz gün Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yeni bir sosyal projenin startını sosyal medyadan paylaştığı, ”Ve projemize başlıyoruz.... Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz. Kaymakamlarımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar. Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz kalmayacak.” açıklama ile başlattı.
Vali Gökmen Çiçek’in paylaşımından sonra birçok kamu ve sivil toplum kuruluşundan destek mesajları geldi.