Deprem riski Kayseri sanayisinin gündeminde
Kayseri Sanayi Odası'nın Nisan ayı toplantısında Başkan Mehmet Büyüksimitci, deprem riskine karşı sanayi bölgelerinin güvenli alanlara taşınması gerektiğini vurguladı.
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Abidin Özkaya'nın başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Türkiye'nin deprem gerçeğine dikkat çekerek sanayi alanlarının daha güvenli bölgelere taşınmasının önemini vurguladı.
Başkan Büyüksimitci konuşmasında ayrıca enflasyonla mücadelenin gerekliliğini, reel sektörün finansmana erişimindeki ihtiyaçları ve küresel ticaretteki son gelişmeleri değerlendirdi.
KAYSO'dan yapılan açıklamada, toplantıya katılan meclis üyelerine ve misafirlere teşekkür edilerek, ülke ve şehir için üretmeye devam mesajı verildi.