Deniz Türüç transferinde son durum ne?

Deniz Türüç transferinde son durum ne?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor’da Deniz Türüç bilmecesi devam ediyor. Son üç yıldır Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan yıldız futbolcu için Kulüp Başkanı Erol Bedir, açıklamada bulundu. Bedir, Deniz Türüç için kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini söyledi.

“Her hocanın kadrosunda Deniz gibi yetenekli bir futbolcuyu görmek ister” diyen başkan Erol Bedir, Deniz ile görüşme yaptığını ifade ederek, "Deniz'e, İzlanda maçı bitimine kadar hiçbir şey düşünmemesi ve sadece milli maçlara konsantre olmasını söyledim. Transfer konusunu ise, daha sonra rahat bir kafayla düşünmesini belirttim” dedi.

Resmi bir teklifin gelmediğini yineleyen başkan Bedir, “Bilindiği gibi Deniz Türüç’ün sözleşmesinde 10 milyon euro serbest kalma maddesi var ve bize şu an için ulaşan herhangi bir resmi teklif gelmedi. Deniz ile ilgili hiçbir kulüp ile görüşme yapmadık. Deniz ile ilgili olarak resmi teklif gelmediği için rakam da konuşulmadı.  Deniz, şu an için Kayserispor’un sözleşmeli bir futbolcusu. Kendisi burada mutlu ve huzurlu. Deniz’i, Kayserispor’da yeni dönemde de kadromuzda görmek istiyoruz. Eğer, resmi bir teklif gelirse önce kendisiyle oturur konuşuruz" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezonda 26 Süper lig maçına çıkan ve 3 gol, 5 asistle takıma katkı sağlayan Deniz Türüç için Galatasaray’ın da 10 Milyon Euroluk bedelin yüksek olmasından dolayı adım atmadığı gelen bilgiler arasında yer aldı.