Demokrat Parti Milletvekili Enginyurt'tan Kayseri Şeker tepkisi: FETÖcüleri kim koruyor?

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürünün FETÖ'den ceza alması ve ardından Fabrika yönetiminden 'ilişiği kesildi' açıklaması yapılması sonrasında tartışmalar tüm hızıyla sürüyor... Kayseri Şeker, Ankara'nın yani siyasetinde gündeminde...

Demokrat Parti Milletvekili Enginyurt'tan Kayseri Şeker tepkisi: FETÖcüleri kim koruyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Demokrat Parti (DP) Milletvekili Cemal Enginyurt, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez’in, FETÖ davasında yargılanıp, 6 yıl 3 ay hapis cezası almasının ardından yaşanan tartışmalarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Enginyurt, “FETÖ’cüleri kim koruyor?” diye sordu.

"BAŞKA FETÖCÜ YÖNETİCİ VAR MI?"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ı da sosyal medya üzerinden etiketleyen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Kayseri Şeker Fabrikasında başka FETÖcü yönetici var mı? Öyle ya! Genel Müdürü FETÖcü olan yerde, başka yönetici var mı merak ediyorum. Sayın Mustafa Elitaş, bu fabrika yöneticilerini tanıyor musunuz? Sayın Süleyman Soylu, bu fabrika yöneticileri araştırıldı mı? Fetöcü hainler görev başında. FETÖ üyeliğinden ceza alan Osman Canitez Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü olarak çalışıyor. SPK, Kaymakam, Askeriye ve diğer kurumlarda hala güçlü olan bu hainleri kim koruyor? Berat ve takipsizlik alanları göreve iade etme. Fetöcüleri kolla.