Demokrat Parti'den, CHP'ye dikkat çeken hediye

Demokrat Parti İl yönetimi CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete hediye edilen fotoğraf damgasını vurdu...

Demokrat Parti'den, CHP'ye dikkat çeken hediye
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Öner Yiğitoğlu, GİK Üyesi Kamil Karamete ve ilçe başkanları ziyaretlerini sürdürüyor. Parti yetkilileri bu kez de CHP İl Başkanı Ümit Özer’i ziyaret etti. Ziyaret anısına verilen hediye dikkat çekti.

Haber"BU TABLOYA ÜLKEMİZİN ÇOK İHTİYACI VAR"
Cumhuriyet Haşk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, iki parti liderlerinin geçmişte günümüze fotoğraflarının yer aldığı ve üzerinde “ortak akıl, hoşgörü, nezaket ve demokratik saygı”  ifadelerinin yer aldığı hediyeye ilişkin şu ifadeleri kulandı: Demokrat Parti GİK Üyesi Kamil Karamete’ye, Kayseri İl Başkanı Öner Yiğitoğlu'na ve İlçe Başkanlarına ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Gerçekten de ortak akla, hoşgörüye, nezakete ve demokratik saygıya ülkemizin çok ihtiyacı var. Türkiye, zaman kaybetmeden bu tabloya yeniden kavuşmalıdır. Bugün yaşadığımız olumsuzlukların ana nedeni tek adam, yani ortak akıldan, hoşgörüden, nezaketten ve de demokratik saygıdan uzak, “Ben yaptım oldu” , “Her şeyi ben bilirim” anlayışıdır!

Haber“KAYSERİ’Yİ VE MİLLET İTTİFAKININ NELER YAPABİLECEĞİNİ KONUŞTUK”
Demokrat Parti GİK Üyesi Kamil Karamete de, ziyaretletinin ardından Özer’e teşekkür etti. Karamete, “İl Başkanımız Öner Yiğitoğlu ve İlçe Başkanlarımızla birlikte CHP İl Başkanı sayın Ümit Özer ve İl teşkilatını ziyaret ettik. Sıcak ve samimi sohbetimizde, Kayseri’yi ve Millet İttifakının neler yapabileceğini konuştuk. Demokrasi, siyasi nezaket, konuşan Türkiye ve istişare güzeldir” dedi.