Demiryollarında iş sahibi olacak bir kişi aranıyor! O bir kişi kim olacak?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'da (TCDD) istihdam edilmek üzere bir kişilik işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Peki, alım yapılacak işçide hangi özellikler aranıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Demiryollarında iş sahibi olacak bir kişi aranıyor! O bir kişi kim olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bir kişilik işçi alımı yapacak. TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Kayseri 253. Sinyalizasyon ve Haberleşme Bakım Şefliği’nde istihdam edilmek üzere alım yapılacak işçide hangi özellikler aranıyor?
Demiryollarında iş sahibi olacak bir kişi aranıyor! O bir kişi kim olacak?İşçi alımı için  başvurular İŞKUR il müdürlüğüne ya da internet sitesinden, e-devlet üzerinden ve alo 170 çağrı merkezi üzerinden yapılabilecek. Talep şartlarına durumu uyan adaylar başvuru yaptıktan sonra, sonuç, kura, mülakat, duyuru ve diğer tüm işlemlerini TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ait www.tcdd.gov.tr internet adresi üzerinden takip edebilecek.
ALIM YAPILACAK İŞÇİDE HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?
Diğer yandan alım yapılacak işçinin eski hükümlü/TMY statüsünde olması şartı aranıyor. Alım yapılacak işçinin erkek olması ve metal kaynak işi yapması ve ustalık belgesi şartı da aranıyor. Ayrıca başvuracak kişilerin 18.08.2005-14.08.1988 tarihleri arasında doğmuş olma şartı da var.
Demiryollarında iş sahibi olacak bir kişi aranıyor! O bir kişi kim olacak?İŞKUR'dan yapılan açıklamada, "Başvuru yapmak ve görüşmek isteyen vatandaşlarımız resmi yönlendirme ve günlük gönderme işlemleri için İl Müdürlüğümüzü ziyaret edip İş ve meslek danışmanı arkadaşlarımızla görüşebilirler" denildi. 
Demiryollarında iş sahibi olacak bir kişi aranıyor! O bir kişi kim olacak?