Danışma Kurulu toplandı bakın ne karar aldı!

Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü'nde bulunan fakülteler ve meslek yüksekokulunun Danışma Kurulu Toplantısı, Hüseyin Şahin MYO Toplantı Salonu'nda yapıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Danışma Kurulu toplandı bakın ne karar aldı!

Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü'nde bulunan fakülteler ve meslek yüksekokulunun Danışma Kurulu Toplantısı, 28 Mayıs 2024 Salı günü Hüseyin Şahin MYO Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

Danışma Kurulu toplandı bakın ne karar aldılar!

Toplantıda Belediye Başkanı Adem Şengül, KAYÜ Rektör Yardımcısı ve Sosyal Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Hüseyin Şahin MYO Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Handan Şapcı Selamoğlu ve Öğretim Görevlisi Sinan Kılıçkaya yer aldı. Ayrıca, paydaşları temsilen İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Gökteke, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Serkan Yıldız, Seyrani Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı M. Suat Köylüoğlu, İlçe Müftüsü Emin Patan, Necmiye Mustafa Maşlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Arslan, Seyrani Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Nezir Ötegen, Develi Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Bülbül ve Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yılmaz Efe de toplantıya katıldı.

Danışma Kurulu toplandı bakın ne karar aldılar!

Toplantıda, üniversite birimlerindeki eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri ve hizmet sunumları ile ilgili birimler, bölümler veya programlar hakkında çeşitli konularda görüş ve öneriler alındı. Ayrıca, kampüsün daha da gelişmesi ve tanıtım faaliyetlerine hız verilmesi konuları da ele alındı.