Daire başkanının acı günü

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Haşmet Vahit Öztürk'ün yaşamını yitiren annesi son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Daire başkanının acı günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Haşmet Vahit Öztürk’ün acı günü. Öztürk’ün bir süredir tedavi gören annesi Refika Öztürk yaşam mücadelesini dün kaybetti. 75 yaşında vefat eden Öztürk, bugün öğle namazına müteakip Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Daire başkanının acı günü

Öztürk’ün cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Öztürk’ün ailesi ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Öztürk, Taşlıburun Mezarlığına defnedildi. 

Daire başkanının acı günü

Öztürk için başsağlığı mesajı paylaşan Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Haşmet Vahit Öztürk’ün Rahmeti Rahmana kavuşan kıymetli annesi Refika Öztürk ve hemşerimiz Ali Kaya’yı Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kıldığımız cenaze namazının ardından Hakk’a uğurladık. Merhumeye ve merhuma Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.” ifadelerini kullandı.