Daha iyisi yok!

Kayserispor'da Kartal Kayra'nın performansı taraftarı sevince boğdu. Beşiktaş'tan kiralanan 23 yaşındaki genç futbolcu, presle en çok top kapan oyuncu oldu. detaylar Kayseri Haberinde… 

Daha iyisi yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’a, sezon başında Beşiktaş’tan kiralık olarak gelen Kartal Kayra Yılmaz, gösterdiği yüksek performansla parmak ısırtıyor.

Recep Uçar ile çıkış yakalayan, Burak Yılmaz ile de zirve yapan Kartal, bu sezon Süper Lig'de maç başına ortalama en fazla presle top kazanan oyuncuların başını çekiyor. Henüz gol atmamasına rağmen, özellikle defans anlamında takıma büyük katkı sağlayan genç oyuncu, rakip oyunculara geçit vermiyor. Kartal Kayra Yılmaz 7.06 top kapma oranıyla ilk sırada yer alırken, Lucas Torreira 7.04,  Richard  6.96,  Gökhan Gül - 6.54 ve Modestas Vorobjovas da 6.24’lük oranla başarı sağladı.

Daha iyisi yok!

Taraftar Kartal'ın satın alınmasını istiyor

Kayserispor taraftarı genç oyuncuyu çok sevdi. Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren birçok taraftar Başkan Ali Çamlı’ya seslenerek, bu oyuncunun bonservisinin alınmasını istedi. Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan Kartal, Ümraniyespor’dan sonra Kayserispor’da da gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. 23 yaşındaki genç yetenek, bu hafta sonu Ankaragücü maçında taraftarların tribünleri doldurmasını istedi ve çağrıda bulundu. Başakşehir maçında neredeyse sıfır hatayla oynayan Kartal, ‘Cumartesi günü taraftarımızı desteğe bekliyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Zor bir maç bizi bekliyor. İyi bir çıkış yakaladık, taraftarımızın tribün desteğiyle bu çıkışı sürdürmek istiyoruz’ diye konuştu.