Daha hızlı, daha konforlu bir ulaşım için yeni bir yol

Melikgazi Belediyesi daha hızlı, daha konforlu bir ulaşım için yeni bir yol için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Daha hızlı, daha konforlu bir ulaşım için yeni bir yol
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Artan nüfus, artan araç sayısı hayatı zorlaştırırken, belediyeler de yaptıkları çalışmalarla vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için uğraşıyor. İşte Melikgazi Belediyesi de bu amaçla yeni bir yolu Kayserililerin hizmetine açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, sosyal medya üzerinden yaptıkları çalışmaları kamuoyu ile paylaştı. Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Palancıoğlu, “Kayseri’de araç sayısı her geçen gün artıyor. Dolayısıyla alternatif yolların açılması ve trafiğin rahatlatılması için biz de çalışıyoruz. Burası neresi? Sağ taraf Teknopark, hemen şu yeşil alan askeri alan; sol taraftaysa üniversite… Burası da, menfezi görüyorsunuz, Erciyes’ten gelen suların nitelikli bir şekilde şehir dışına çıkartılması için, şu anda bizim yaptığımız bir menfez. Bunu ne için yapıyoruz? Talas Bulvarı’ndan Teknopark’ın önündeki kavşağa çıkmak, buradan da Aşiyan Bulvarı’ndan Dr. Sami İpek Bulvarı’na ve Sivas Caddesi’ne bağlayan bir hat… Dolayısıyla bu hattı kullanmaya başladığımız da hem Hulusi Akar Bulvarı’nı hem Talas Bulvarı’nı rahatlatacak. Vatandaşlarımızın çok daha rahat, hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşımını sağlayacak bir hat…” 
2 yılda tüm yasal işlemleri ve altyapısını yaptıkları hat ile ilgili üniversite ve askeriye ile ilgili gerekli protokolleri yaptıklarını belirten Palancıoğlu, yeni hattı en kısa sürede açmayı planladıklarını kaydetti.