Çopuroğlu, "Yönetimde rahatsızlık yok"

 Çopuroğlu, &quotYönetimde rahatsızlık yok"
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu önemli açıklamalarda bulundu. Parti içerisinde, yönetimler arasında huzursuzluk veya herhangi bir sıkıntı olmadığının altını çizen Çopuroğlu, “İl başkan yardımcılarında veya ilçe yönetimlerimizle kimseyle bir rahatsızlığımız yok” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİMDE RAHATSIZLIK YOK”

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu açıklamasında ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in ziyareti ve gerçekleştirilen toplantıya ilişkin bilgiler verdi. Çopuroğlu: “Develi ilçe başkanlığında yaşanan istifa olayına da değinen Çopuroğlu, “Develiye ilişkin muhteşem bir rağbet var, başkan adaylarının sayısı  10 kişiden fazla.  Biz tabi hepsiyle görüştük. Devam eden bir süreç var” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in ziyaretini de değerlendiren Başkan Çopuroğlu, “Kayseri’den mutlu ayrıldı. Muhteşem bir uyum olduğunu söyledi” dedi. Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri il teşkilat çalışmaları, Develi’de yaşanan istifa olayı ve yapılacak yeni atamalar ile son günlerde yaşanan tartışmalar konusunda Kayseri Olay Gazetesi’ne samimi açıklamalarda bulundu. Başkan Çopuroğlu yaptığı açıklamasında ilk olarak Develi İlçe teşkilatında yaşanan gelişmelere değinirken, “: Develiye ilişkin muhteşem bir rağbet var, başkan adaylarının sayısı  10 kişiden fazla.  Cv bırakanlar var. Biz tabi hepsiyle görüştük. Devam eden bir süreç var. Aday arkadaşlarımızın hepsi ile görüştük. Mülakat yaptık. Tabii kamuoyunda konuşulan çok isim var. Süreç sonunda atama yapılacaktır. Sosyal medyada bazı paylaşımlar vardı. Biz de sürecin devam ettiğini duyurduk. Genel Başkan Yardımcımız da Kayseri’ye geldi. Çeşitli konularda görüştük.  Genel Merkezimiz bir çalışma yapıyor şu anda. Genel Merkezden Develi’deki  olayı araştırmak için ekip gelecek onlar da dinleyecek, istişare yapılacak. Herkesin fikrini alıyoruz” dedi.İl yönetimi arasında ve bazı ilçe teşkilatlarında rahatsızlık olduğu yönünde ki iddialara değinen İl Başkanı Çopuroğlu açıklamasında uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve herhangi bir sorunlarının bulunmadığını belirterek, “Başkan olarak ifade edebilirim ki; tüm ilçe başkanlarımızla yönetim kurulumuzla akşam beraberdik.

Bir sıkıntımız yok kendi içimizde. İl Başkan yardımcılarında veya yönetimde hiçbir rahatsızlığımız yok kimseyle. Genel Başkan Yardımcımız Kayseri Milletvekillerimizle birlikte toplantımıza katıldı. Muhteşem bir koreografi olduğunu söyledi. Kayseri’den mutlu ayrıldı. Bizim aramızda sadece siyaseten değil normalde de herhangi bir problem yok. Bunu samimiyetimle ifade ediyorum. O oralı, bu buralı diye hiçbir sıkıntımız Elhamdülillah olmadı. Ama zaman zaman biz de basından okuyoruz. Çoğuna da gülüyoruz açıkçası” dedi.

Yerel seçimler öncesi, aday adayları sorusunu da yanıtlayan Başkan Çopuroğlu, Parti Genel Merkezinin bir takvimi olduğunu ancak bazı bölgelerde kişilerin aday adaylıklarını şahsi olarak açıkladıklarını belirterek, “Belediye Başkan adaylıkları ile alakalı Genel Merkezimiz biz ilan ederiz. Adaylık müracaatlarını almaya başladığımızda istişarelere başlayacağız.  Merkez ilçelerimizde pek olmuyor ama sosyal medyada diğer ilçelerimizden aday adaylığını kendisi açıklayan insanlarımız oluyor. Bunlar açıklayabilir problem yok. Adaylık sürecine geldiği zaman teşkilata müracaat edecekler. O da genel merkez adaylık müracaatlarını alabilirsiniz dediği gün başlayacak. Bunun dışında ne bizim ne de teşkilatımızın kafamızda klişeleşmiş bir isim yok” ifadelerini kullandı.

 

“HİÇKİMSE İLE TARTIŞMAMIZ YOK TARTIŞACAK DURUMUMUZ DA YOK”

İttifak konusu ve son günlerde Kayseri’de yaşanan tartışmalar konusunu da yanıtlayan Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ittifak konusunda Genel Merkez’in vereceği kararın çok önemli olduğunu hatırlatırken tartışma konusunda ise, “Kayseri’de bir tartışma yok. Herhangi bir kişiyle tartışacak durumumuz da yok, biz sahadayız çalışıyoruz, partimizin oyunu nasıl artırırız onun gayretindeyiz. Nasıl daha yüksek oy alırız onunla ilgili sahada çalışıyoruz. Herhangi bir kişiyle bir atışmamız söz konusu değil. İnanın bize oy vermiş vermemiş önemli değil insanların gönlünü almaya çalışıyoruz. İnanın insanların gönlüne girmek çok zor. Kayseri süzüyor, bir şeyi kabul etti mi bırakmıyor da. Allah razı olsun. Biz şimdi tam saha pres yapıyoruz” dedi.

Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ