Çopuroğlu: Seçimler için pres yapıyoruz

Çopuroğlu: Seçimler için pres yapıyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri,  38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette yerel seçim çalışmaları hakkında konuşan Çopuroğlu, tam saha pres yaptıklarını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve  beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Abdulkerim Yalçın ve Fatih Üzüm, 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci ile görüşen AK Parti il yöneticileri, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti İl Başkanı Şaban  Çopuroğlu, “Tam saha pres şeklinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Çopuroğlu, “Malum önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimle alakalı şehrimizin sivil toplum kuruluşlarından esnafa kadar, basın mensuplarından, ticaret erbaplarına kadar herkesle görüş alışverişi içerisinde bulunuyoruz. Amacımız şehirde var olan dokuyu devam ettirmek. Tüm ilçelerimizi ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı Ak Parti mensuplarıyla, il belediye başkanlıyla devam ettirmek. Bu çerçevede çalışmalarımıza tam saha pres olarak çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ EN İYİSİNİ ORTAYA ÇIKACAK”

Belediye Başkan aday adaylıkları için 5 ile 12 Kasım, Meclis üyelikleri için de 3 Aralık’a kadar başvuruları alacaklarını  ifade eden Çopuroğlu, “Başvuruları değerlendirip, yerel yönetimlerimize sunacağız” şeklinde konuştu.

Çopuroğlu, şöyle devam etti, “Şehrimizin basın mensupları olarak, şehrin iletişimine katkıda bulunan sizlerin görüşlerini almaya geldik. Tabi bizim burada amacımız ayın 5 ile 12 arasında bir resmi süreç var partimizin açıkladığı.  Bu belediye başkanlığı için resmi bir süreç. Ama belediye meclis üyeliği için 5 ile 12 arası değil de 5 ile 3 Aralık arasında devam ediyor bu süreç. Bu süreç zarfında müracaatları olacak belediye başkan aday adaylarımızın. Belediye meclis aday adaylarımızın müracaatları olacak. Bunları değerlendirip yerel yönetimlerimize sunacağız. Sonrasında da Cumhurbaşkanımıza sunulacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile de en iyisi ortaya çıkacak kanaati taşıyoruz.“ şeklinde konuştu.

“ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI SAYGIYLA, RAHMETLE ANIYORUZ”

Atatürk’ün,  “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.”sözünü hatırlatan  Çopuroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladıklarını da dile getirdi. Çopuroğlu, “Ulu Önder Atatürk’ün sözü; ‘Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.’ Bu çerçevede Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşlarını ve gazilerimizi özelikle bu memlekete yaptıkları katkılardan ve böyle bir güzel memleketi bize emanet ettiklerinden dolayı saygıyla,  rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

(Haber Merkezi)