Çopuroğlu'ndan örnek ziyaret!

Yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, bu kez yaptığı ziyaretle dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Çopuroğlu'ndan örnek ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Özellikle Kayseri’nin sorunlarıyla ilgili olarak Bakanlarla yaptığı görüşmeler ve gündeme getirdiği konularla dikkat çeken AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil olmasının ardından da seçim bölgesinde dikkat çeken çalışmalara imza atıyor. Kimi zaman çat kapı vatandaşın kapısını çalan, kimi zaman çat kapı kamu kurumlarını ziyaret eden Çopuroğlu, bu kez de Tomarza’da Tomarza Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Osman Koç ile bir araya geldi. 

Çopuroğlu'ndan örnek ziyaret!
Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette Çopuroğlu ve Koç Tomarza’nın sorun ve beklentileri üzerinde görüş alışverişinde bulundular.  
Siyasette kutuplaşmanın ve kavganın yoğun bir şekilde yaşandığı günümüzde Çopuroğlu’nun İYİ Partili Belediye Başkanını  ziyaret etmesi, ‘örnek ziyaret’, ‘İşte özlenen tablo’ yorumlarını da beraberinde getirdi. 

Çopuroğlu'ndan örnek ziyaret!