Çopuroğlu, esnafı ziyaret etti

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, esnaf ziyareti yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Çopuroğlu, esnafı ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğu, İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

Çopuroğlu, esnafı ziyaret etti

Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi’nde esnaf ile bir araya gelen Milletvekili Çopuroğlu, esnafla hoş bir sohbet gerçekleştirdiğini söyledi. Esnafa bol kazançlar dileyen Çopuroğlu, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çopuroğlu paylaşımında, “Güzel ilçemiz Melikgazi Osmanlı mahallesinde İl Başkanımız Fatih Üzüm, Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu, İlçe Başkanımız Gökhan Ülke ve Teşkilat Mensuplarımız ile esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek hoş sohbetler ettik. Rabbim işlerini bol, kazançlarını bereketli eylesin.” dedi.

Çopuroğlu, esnafı ziyaret etti

Daha sonra bir açılışa katılan Çopuroğlu, esnafın her zaman yanında olduklarını ve daima Kayseri için daima çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. 

Çopuroğlu, esnafı ziyaret etti