Çopuroğlu'dan çarpıcı açıklamalar

Çopuroğlu'dan çarpıcı açıklamalar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükkılıç’ın havaalanında karşılanmdığı sırada haber merkezimize dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çopuroğlu, “Kayseri, AK Parti’nin kalesi başarının üzerine birkaç puan daha ekleyeceğiz” dedi.

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, partide Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Memduh Büyükkılıç’ın karşılama töreni sonrasında haber merkezimize konuştu.

Çopuroğlu, “Artık yoğun bir tempo dönemi başlamıştır” dedi.

Kayseri’nin AK Parti’nin kalesi olduğunu ifade eden Çopuroğlu, “Başarının üzerine bir kaç puan daha ekleyerek, başarılı sonuç alacağız” ifadelerini kullandı.

 

Çopuroğlu, “Cumhurbaşkanımız tarafından Memduh Başkan’ın Büyükşehir adaylığı milletimizle paylaşıldı. Zaten bizde İstanbul’a çağrıldığını sosyal medya hesabımızdan duyurmuştuk. Artık yoğun bir tempo dönemi başlamıştır. Biz il teşkilatı olarak bu tempoya hazırız. Taki İlçe başkanlıklarımız açıklanıncaya kadar yeni bir tempo içerisinde olacağız. Memduh başkanımıza halkımızın teveccühü oldukça fazla. Bizde halkımızın teveccühüne mazhar olmaya çalışacağız. Zaten ciddi manada AK Parti’nin kalesi olan bir şehiriz. Biz de bu başarının üzerine bir kaç puan daha ekleyerek başarılı sonuç alacağız” dedi.

 

“UYUM İLE HAREKET ETMELERİNİ BEKLİYORUZ”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile adaylık konusunda görüşmelerinin olup olmadığı yönünde ki soruyu da cevaplayan Çopuroğlu, “Uyum ile hareket etmelerini bekliyoruz. Şu an bir sorun yok” diye konuştu.

 

Başkan Çopuroğlu, şu ifadeleri kullandı, “Sosyal medya hesabından Memduh beyi ilk tebrik eden Mustafa Çelik. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz. Kayseri’de bu uyum kültürü var. Bu kültür çerçevesinde tüm aday adaylarımız böyle hareket ediyor. Tüm adaylarımızın aynı uyum ile hareket etmelerini bekliyoruz. Şu an bir sorun yok. Bu uyum çoğu şehirde yok diye düşünüyorum” dedi.

 

İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanlarının açıklama süreci ile ilgili olarak da, “En geç 14 Aralık tarihide açıklanmalarını bekliyoruz” dedi.

Çopuroğlu, “En geç 14 Aralık tarihinde diğer ilçe adaylarının da belirlenmesini bekliyoruz. Aralık ayının ilk haftası açıklanabilir. Geçtiğimiz hafta Salı günü teşkilatlarımızın görüşleri alındı. Milletvekillerimiz de vardı bu görüşmede. Aralık ayının ilk haftası açıklanır diye düşünüyorum”  şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)