Çopuroğlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile ne görüşecek?

Kayseri'nin sorunlarıyla ilgili olarak sık sık bakanların kapısını çalan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, bu kez de Kayseri için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile görüşecek. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Çopuroğlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile ne görüşecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri OSB Fuar alanındaki istihdam fuarının açılışına katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile randevsu olduğunu belirterek, konuşmasını yaptıktan sonra müsaade isteyerek, salondan ayrıldı. Kayseri’nin sorunlarıyla ilgili olarak sık sık değişik bakanlıkları ziyaret ederek, bakanlarla Kayseri’nin talep ve istekleri konusunda görüşen Çopuroğlu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile hangi konuları görüşeceği de merak konusu oldu. Aldığımız bilgiye göre Çopuroğlu’nun çantasında iki önemli başlık var. Bunlardan ilki önceki, Çopuroğlu’nun daha önce gündeme getirdiği ve önceki gün de Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıkladığı kamuda tasarruf ve verimlilik paketi arasında yatırım kapsamında ele alınan OSB Mersin limanı demiryolu projesi… Çopuroğlu’nun söz konusu projenin yapımının hayata geçmesi için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ödenek konusunda destek isteyeceğini belirtiliyor. 


İkinci konu ise fahiş fiyatla mücadele konusu… Çopuroğlu’nun fahiş fiyatla mücadele ve stokçuluk konusunda vatandaşların şikayetlerini e- devlet üzerinden dijital olarak yapılması konusunda Cumhurbaşkanı Yardımcısından destek isteyeceği ifade ediliyor.