Çolakbayrakdar, 'Yeni Kocasinan'ın Dünya'ya örnek olacak'

Çolakbayrakdar, 'Yeni Kocasinan'ın Dünya'ya örnek olacak'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeni Mahalle de devam eden park yapım çalışmalarını inceledi. İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı parkları ve yeşil alanları ile dünya standartların üzerine çıkaracaklarını vurgulayarak, ‘Yeni Kocasinan’ın Dünya’ya örnek olacağını söyledi.
Kocasinan’ın dört bir yanına hizmetleri artırarak yeni park ve yeşil alanlar oluşturan Kocasinan Belediyesi, ilçe genelindeki parkları modern oyuncak ve spor aletleriyle donatarak, parkları son derece fonksiyonel hale getiriyor. Yeni parkların ilçeye en kısa sürede kazandırabilmesi için çalışmaları yerinde kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar’a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleri eşlik etti. İncelemeler sırasında yetkililere talimat veren Başkan Çolakbayrakdar, park alanlarında daha fazla yeşile ağırlık verilmesi istedi.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın bütün mahallerinde yoğun bir çalışma sürdürüldüğünü ifade ederek, “Kocasinan Belediyesi olarak daha çevreci bir Kocasinan’ı inşa edebilmek adına bu yıl için belirlediğimiz ana başlıklardan birisi de park ve bahçe çalışmalarımızdı. Her mahallemizdeki mevcut parkların iyileştirilmesinin yanı sıra yeni parkların oluşturulması noktasında yoğun bir gayretimiz var. Kişi başına düşen yeşil alanı artırmak ve dünya standartların da üstünde bir Kocasinan inşa etmek için çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor.” diye konuştu.
“Kocasinan bölgesinde bütün parklarımız 7’den 70’e herkese hitap edecek” diyen Başkan Çolakbayrakdar, herkesin kendince parkın içerisinde yaşam alanları bulabilecekleri parklar oluşturacaklarını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar “Önümüzdeki günlerde bu değişim ve dönüşüm bütün mahallerimizde görülecek. İlçe sakinlerimiz daha çevreci parkların içerisinde daha huzurlu ve daha mutlu olacak. Bütün gayretimiz Kocasinan sakinlerimizin daha mutlu olmalarını sağlamaktır. Bu yönde de çalışmalarımız olağan hızıyla devam ediyor.” ifadesini kullandı.