Çocuklar video çekip yayınladı! Başkan anında dönüş yaptı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde yaşayan çocuklar, Başkan Selahattin Metin'e seslerini duyurmak için bir video çekip paylaştı. Başkan Metin, paylaşıma kısa sürede dönüş yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Çocuklar video çekip yayınladı! Başkan anında dönüş yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Gökkuşağı Sokakta yaşayan çocuklar ve aileleri sosyal medya hesaplarından yayınladıkları video ile dikkat çekti. Videoda konuşan çocuklar ve aileleri mahallelerine park yapılması konusunda Belediye Başkanı Selahattin Metin’e seslendi. Başkan Metin videoyu gördükten hemen sonra gerekli talimatları vererek, ilgilenilmesini istedi. 

‘En kısa zamanda inşa edeceğiz’

Metin’in talimatlarıyla Belediye Başkan Vekili Mehmet Emre Taşçı, mahalleye giderek çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Taşçı, gerekli çalışmaların en kısa yapılacağını söyleyerek, “Biz internetten videonuzu gördük ve hemen geldik. Selahattin başkanımın talimatıyla buradayız. Sizlere bir park yapmak için buradayız. Selahattin Başkanım sizleri düşünüyor. Şuan park çalışmaları, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından araştırılmakta. Nerede park yoksa inşa ediyoruz. Sizler için de en uygun park araştırması yapılıp Selahattin Başkanın talimatlarıyla güzel bir park inşa edeceğiz. En kısa zamanda çocuklarımızı parka kavuşturacağız.” dedi. 

‘Bu kadar hızlı bir dönüş beklemiyordum’

Çocuklardan bir tanesinin velisi de belediyeden bu kadar hızlı bir dönüş yapmalarını beklemediklerini ifade ederken aynı zamanda çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi. Veli, “Biz bu kadar hızlı dönüş yapabileceğinizi düşünmedik. Çok sevindik, çok memnun olduk. En yakın park Beyazevler’de var. Oraya da çocukların tek başına gitmesi mümkün değil çünkü yol problemi var. Sürekli bir yetişkinin çocukları götürüp getirmesi gerekiyor. O da her zaman mümkün olmuyor. O yüzden böyle bir talepte bulunduk. Çocuklarla beraber bir video çektik. Çok hızlı dönüş yaptık. Teşekkür ederiz.” diye konuştu.